Hoppa till huvudinnehållet

Mycket att välja på för de små och allra minsta

Bebisrytmik och Efter dagis. Workshops och prova-på-dagar. Möten med musiker och rundvandring i konserthuset. Konserter för barn, av barn och Svenska Kammarorkesterns klassiska musik. Vår yngsta publik kan verkligen välja och vraka.

Konserthusets ensemblerum Skattkammaren, en trappa upp, bubblar av roligheter för hela familjen. Förutom de vanliga konserterna finns det vissa aktiviteter som du behöver förboka. Det handlar om mötena med musiker i Svenska Kammarorkestern, rundvandring i konserthuset och våra workshops med musik- och rytmikövningar. Kontakta Maria Brengesjö om du vill veta mer om aktiviteter för barn som måste förbokas.

  1. Efter dagis – ett skoj sätt att starta helgen på

Klart att de små ska få hitta på något skoj när veckan på förskolan är över. Sex fredagseftermiddagar per spelår bjuder vi in till Efter dagis som är färgsprakande musikföreställningar. Föreställningar ges klockan 15.00 och 16.00 och är cirka 40 minuter långa. Det är ett mysigt och uppskattat sätt att inleda helgen för både vuxna och barn.  Se vilka föreställningar som ingår i serien Efter dagis på vår evenemangssida.

Vill du boka alla sex föreställningar på en gång till paketpris? - Då kan du teckna ett abonnemang så är du säkrad din plats. Abonnemangen för spelåret 2017-2018 släpps i juni 2017.

En illustrerad kanin ligger på en rosaprickig filt. Ovanför svävar noter.

Bebisrytmik

Välkomna till ett inspirerande möte med musiken!
En stund nära ditt barn, tillsammans med rytmikpedagog Maria Brengesjö. Med sång, rytmik och rörelse introduceras såväl barnsånger som teman ur den klassiska musiken. En kreativ, lekfull och rofylld stund för både barn och vuxen.

Datum

25 april och 16 maj. Höstens datum släpps i augusti.

Tid

Klockan 10.00 Barn i ålder 10-18 månader

Klockan 11.15 Barn i ålder 3-10 månader

Föreställningen är cirka 40 minuter.

Vi släpper biljetter till ett tillfälle i taget för att ge så många som möjligt chans vara med på våra rytmikstunder. Biljetter till Bebisrytmik släpps 14 dagar innan föreställningen. Boka biljetter till Bebisrytmik via vår evenemangssida.

En illustrerad kanin ligger på en rosaprickig filt. Ovanför svävar noter.