Hoppa till huvudinnehållet

Orkesterpop -
Jag slog en kille idag

I föreställningen ”Jag slog en kille idag” får vi möta duon Orkesterpop, Mija Folkesson och David Shutrick. De sjunger sånger från sina Bolibompasuccéer Värsta bråket och Mäta med skägg tillsammans med Svenska Kammarorkestern och en stor kör, solister och dansare från Karl Johan skolas musikklasser åk 4 och 5.

Ca 60 minuter svängig musik i nyskrivna arrangemang för Svenska Kammarorkestern, med texter som inbjuder till frågor och samtal. Det handlar om konflikter, om att tävla och jämföra sig, om Spindeln Jerry som är mörkrädd och om det är härliga i att dansa disco med någon man tycker om. Publiken deltar i form av rörelse, bus och framförallt mycket sång!

barn

Målgrupp

En föreställning för förskola 5 år till årkurs 3

Medverkande

Orkesterpop
Svenska Kammarorkestern
Musikklasser år 4-5 från Karl Johans Skola
Dirigent Alexander Hanson

Arrangör

Svenska Kammarorkestern och Örebro Konserthus

Scen

Konsertsalen, Örebro Konserthus

Längd

Ca 40 minuter

Föreställningen är kostnadsfri.

Intresserad av att gå på en föreställning? Använd nedan bokningsformulär för att skicka en bokningsförfrågan. Ange första och andrahandsval av föreställning - dessa är i mån av plats.

Fullbokade tider tas bort från nedan urvalslista.

Vi tar emot din förfrågan och återkommer till dig för att bekräfta bokningen. Frågor om konserten hänvisas till info@orebrokonserthus.com

I några av sångerna får publiken gärna sjunga med. Lyssna på sångerna härlänk till annan webbplats (spellista på Spotify) och börja öva med texternalänk till annan webbplats (.pdf) redan nu så kommer det att bli en hejdundrande allsångskonsert!

Ladda ner sångtexter (.pdf)PDF

Besök Orkesterpops hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Första val av föreställning * (obligatorisk)
Första val av föreställning
Andra val av föreställning * (obligatorisk)
Andra val av föreställning