Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Rytmen i blodet

Två slagverkare från gruppen Komodo, två dansare, Svenska Kammarorkestern med dirigenten Jonas Nydesjö blir tillsammans med publiken ett stort pulserande energiföde.

En jordglob och ett papper med noter på. Ordet skrika står skrivet med stora svarta bokstäver.

I föreställningen "Rytmen i blodet" vill vi ge ge eleverna en härlig upplevelse samtidigt som vi ger dem beredskap att vara lyhörda för rytmens betydelse i våra liv

Konserten innehåller klassiskt, house, musikal och nyskrivet, arrangerat för kammarorkestern, slagverk, dans och publik av Jonas Nydesjö och Sebastian Ring.

Föreställningen är uppdelad i två delar. Först en 60 minuters workshop med slagverkare och dansare, där publiken blir förberedd på att aktivt vara med i föreställningen, efter en paus på 30 minuter blir det en finalföreställning på cirka 50 minuter.

Ta chansen att ge eleverna en unik konsertupplevelse.

Medverkande

Dirigent Jonas Nydesjö

Slagverkare från gruppen Komodo

Svenska kammarorkestern


Årskurs: 7-9
OBS! Vi vet att det är nationella prov för årskurs 9 denna vecka, så vi är glada om ni som har årskurs 7-8 först och främst bokar platser på onsdagen och fredagen. Då har årskurs 9 chans att se föreställningen på torsdagen som är en provfri dag.

Konsertlängd: cirka 2,5 timme inklusive paus

OBS! Din beställning är inte klar förrän du fått bekräftelse via e-post.

Ni behöver inga biljetter, skriv ut er bokningsbekräftelse.

Om ni får förhinder och inte kan komma på skolkonserten, vänligen maila till info@orebrokonserthus.com så snart som möjligt.