Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

OM CORONAVIRUSET – COVID-19 OCH DITT BESÖK HOS OSS

Den 27 mars beslöt Regeringen att följa Folkhälsomyndigheternas restriktioner om att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer.

LÄNSMUSIKEN I ÖREBRO med Svenska Kammarorkestern följer beslut från regering och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, och tar fortlöpande beslut utifrån dessa.

Länsmusiken i Örebro har beslutat att abonnemangskonserter med Svenska Kammarorkestern under perioden 16 mars - 12 april 2020, flyttas till annat datum längre fram i tid alternativt ställs in. Länsmusiken har därefter beslutat att ställa in eller flytta de konserter som är inplanerade för spelåret 2019/20. Tills annat anges.

Från och med den 1.a November 2020 har förutsättningarna avseende antal sittande publik ändrats från max 50 till max 300 personer. Publikantalet för varje enskild arena påverkas (utöver begränsningen om 300 personer) också av hur utformningen av sittplatserna i lokalen kan följa de restriktioner som gäller för avstånd mellan publiken i lokalen.

Det betyder att vi återigen kan ta in en, till antalet, begränsad sittande publik till våra egna konserter. Dessa konserter kan du läsa mer om och köpa biljett till under rubriken Evenemang och konserter här på hemsidan.

Vi återkommer här på hemsidan under sektionen evenemang och biljetter, löpande med information om hur konserterna för spelåret 2020/21 påverkas.

Evenemang som arrangeras av annan arrangör än Örebro Konserthus och Svenska Kammarorkestern, kommuniceras av respektive arrangör. Vi för en tät dialog med dessa arrangörer och uppdaterar fortlöpande denna information på hemsidan. Läs mer om vad som gäller för ditt evenemang här.

Samtliga biljettköpare som har biljetter till ett evenemang som påverkas, får alltid ett mejl med mer information.

Vi uppdaterar fortlöpande om evenemang i närtid, när vi har information.

Vanliga frågor och svar

Detta gäller vid konserter arrangerade av Örebro Konserthus och Svenska Kammarorkestern.

Om en konsert blir inställd, får jag pengarna tillbaka?

Ja. Pengarna återbetalas.

Vad gäller om jag själv avbokar?

Till de konserter som genomförs gäller våra ordinarie köpvillkor, vilket bland annat innebär att köpta biljetter inte återbetalas.

Se vidare Ticketmasters köpvillkor härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur vet jag om en konsert ställs in?

Vi meddelar här på webben och kontaktar samtliga kunder, i första hand via e-post.

Hur vet jag vem som är arrangör av evenemanget jag har biljett till?

Detta anges under respektive konsert/evenemang här på hemsidan.

Senast uppdaterad 2020-10-28 kl 11:24