Hoppa till huvudinnehållet

Restaurang UMAMI

I foajén möts du av konserthusets restaurang UMAMI. Här njuter du av vällagad mat, dryck och musik i en unik miljö!

Restaurang UMAMI serverar vällagad mat med bistrokänsla där man lagt ett stort fokus på lokala råvaror och det fina kökshantverket. I foajén finns också en scen som vi kort och gott kallar foajén, ett besök på Umami under de kvällar vi också har konsert i foajén, upplevs ofta som intimt i en unik miljö med god mat och musik. Oavsett om du vill äta något gott eller bara njuta av något ifrån baren, är våra ambitioner höga. Vi vill att du som gäst skall återkomma gång efter gång, för maten, miljön och stämningen.

Restaurang UMAMI har endast öppet i samband med konserter och evenemang i konserthuset. Ordinarie öppettider är från en timme före konsert/evenemangsstart till sent. Restaurangen erbjuder en à la carte meny, snacks, öl/vin och/eller alkoholfria drycker. Det är ofta fullbokat vid konserter så ring gärna och boka bord (se nedan).

Läs mer om maten på restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Evenemang

Vid varje evenemang har restaurang UMAMI alltid öppet minst en timme innan evenemanget startar.

För information om aktuella menyer, ring 019-766 62 00 och välj Restaurang Umami.

Förboka till pausen

Till alla evenemang med paus kan du förboka Umamis fikabuffé. Du slipper köa, och buffén står uppdukad och klar att inta i pausen. Klicka här för att boka pausfika till en konsert.

Kontakt

Boka bord på telefon 019-766 62 00 eller besök restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad av att spela på konserthusets foajéscen? Kontakta Daniom Michael.