Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Restaurang UMAMI

I foajén möts du av konserthusets restaurang UMAMI. Här njuter du av vällagad mat och dryck i en unik miljö kantad av vår foaje scen!

Restaurang UMAMI serverar vällagad mat med bistrokänsla där fokus ligger på det fina kökshantverket. I foajén finns också en scen som vi kort och gott kallar foajén, ett besök på Umami under de kvällar vi också genomför en konsert i foajén är en upplevelse i sig. När vi inte har konserter, under sommaren har vi öppet för lunch där vi servererar fräscha sallader, kaffe med dopp eller varför inte ta en glass i solen på vår uteservering. Oavsett om du vill äta något gott eller bara njuta av något ifrån baren är du alltid välkommen till oss.

Restaurang UMAMI har endast öppet i samband med konserter eller evenemang i konserthuset. Våra ordinarie öppettider är, från en timme före konserten/evenemangsstarten till en stund efter att konserten evenemanget avslutats. Restaurangen erbjuder då en à la carte meny, snacks, öl/vin och/eller alkoholfria drycker. Det är ofta fullbokat vid konserter så ring gärna och boka bord (se nedan).

Läs mer om maten på restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Evenemang

Vid varje evenemang har restaurang UMAMI alltid öppet minst en timme innan evenemanget startar.

För information om aktuella menyer eller frågor om öppettider, ring 019-766 62 00 och välj Restaurang Umami eller maila på restaurang.umami@orebrokonserthus.com.

Förboka till pausen

Till alla evenemang med paus kan du förboka Umamis fikabuffé. Du slipper köa, och buffén står uppdukad och klar att inta i pausen. Klicka här för att boka pausfika till en konsert.

Kontakt

Boka bord på telefon 019-766 62 00 eller besök restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad av att spela på konserthusets foajéscen? Kontakta Daniom Michael.