Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Restaurang UMAMI

I foajén möts du av konserthusets restaurang UMAMI. Här njuter du av vällagad mat och dryck i en unik miljö kantad av vår foaje scen!

Restaurang UMAMI serverar vällagad mat med bistrokänsla där fokus ligger på det fina kökshantverket. I foajén finns också en scen som vi kort och gott kallar foajén, ett besök på Umami under de kvällar vi också genomför en konsert är en unik upplevelse i sig.

Under sommaren 2020 har vi öppet i samband med att Marilyn Monroe - The Untold storylänk till annan webbplats utställningenhåller öppet, restaurangens öppettider skiljer sig något från utställningens och vi håller öppet enligt följande:

Måndag - Söndag 11.00 - 17.00

Vi serverar både hembakat fikabröd, kaffe samt härliga vällagade sommarrätter och håller även öppet för lunchgäster. Varför inte ta en glass i solen på vår uteservering eller kika förbi om du vill äta något gott, eller bara njuta av något svalkande ifrån baren, du är alltid välkommen till oss!

Under resternade delen av året håller Restaurang UMAMI endast öppet i samband med konserter eller evenemang i konserthuset. Självklart kan du besöka oss oavsett om du skall gå på konsert. Våra ordinarie öppettider är, från en timme före konserten/evenemangsstarten till en stund efter att konserten evenemanget avslutats. Restaurangen erbjuder då en à la carte meny, snacks, öl/vin och/eller alkoholfria drycker. Det är ofta fullbokat vid konserter så ring gärna och boka bord (se nedan).

Läs mer om maten på restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Evenemang

Vid varje evenemang har restaurang UMAMI alltid öppet minst en timme innan evenemanget startar.

För information om aktuella menyer eller frågor om öppettider, ring 019-766 62 00 och välj Restaurang Umami eller maila på restaurang.umami@orebrokonserthus.com.

Förboka till pausen

Till alla evenemang med paus kan du förboka Umamis fikabuffé. Du slipper köa, och buffén står uppdukad och klar att inta i pausen. Klicka här för att boka pausfika till en konsert.

Kontakt

Boka bord på telefon 019-766 62 00 eller besök restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad av att spela på konserthusets foajéscen? Kontakta Daniom Michael.