Hoppa till huvudinnehållet

Restaurang UMAMI

I foajén möts du av konserthusets restaurang UMAMI. Här njuter du av vällagad mat, dryck och musik i en unik miljö!

Restaurang UMAMI serverar vällagad mat med bistrokänsla där man lagt ett stort fokus på lokala råvaror och det fina kökshantverket. I foajén finns också en scen som vi kort och gott kallar foajén, ett besök på Umami under de kvällar vi också har konsert i foajén, upplevs ofta som intimt i en unik miljö med god mat och musik. Oavsett om du vill äta något gott eller bara njuta av något ifrån baren, är våra ambitioner höga. Vi vill att du som gäst skall återkomma gång efter gång, för maten, miljön och stämningen.

Onsdag till lördag har restaurang UMAMI ordinarie öppettider klockan 17.00 till sent och erbjuder à la carte meny, snacks, öl/vin och/eller alkoholfria drycker. (Vid helgdagar kan restaurangens öppettider komma att ändras) Det är ofta fullbokat vid konsertbesök så ring gärna och boka bord (se nedan).

Läs mer om maten på restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Evenemang

Vid evenemang har restaurang UMAMI alltid öppet ca en timme innan evenemanget startar. I restaurangen serveras då en mindre omfattande à la carte-meny, delikata snacks, öl/vin och/eller alkoholfria drycker.

För information om aktuella menyer, ring 019-766 62 00.

Förboka till pausen

Till alla evenemang med paus kan du förboka något ur vår pausmeny. Du slipper köa, och dina smakfulla val står uppdukade och klara att inta vid ert bord i pausen. Klicka här för att boka pausfika till en konsert.

Kontakt

Boka bord på telefon 019-766 62 00 eller besök restaurang UMAMIs webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad av att spela på konserthusets foajéscen? Kontakta Daniom Michael.