Hoppa till huvudinnehållet
Känslor som stannar kvar

Svenska Kammarorkesterns konsertabonnemang 2017–2018

Som abonnent får du mer än konserter till ett förmånligt paketpris. Det är något för dig som vill ha det där lilla extra. Eller för all del: För dig som vill ha extra allt. Du får helt enkelt mer av livets goda.

Den 20 april kl 11.00 släpper vi konsertabonnemang för spelåret 2017-2018 för alla nya abonnenter. Låt det här bli året då du får mer av livets goda.

Förnya ditt abonnemang

Du som har varit abonnent under spelåret 2016-2017 har förtur att förnya ditt abonnemang från och med den 27 mars, och kan på så vis välja att behålla din plats även kommande spelår. Mer information kommer skickas direkt till dig via post.

Värva en vän

Känner du någon som uppskattar klassisk musik? När du värvar en ny abonnent så får du en biljett till valfri konsert i serien ONSDAG:18 eller LÖRDAG:15. Abonnemanget bokas av din vän över telefon 019-21 21 21 eller via mejl till abonnent@orebrokompaniet.se. Vid bokningen behöver din vän ha ditt kundnummer till hands.

Förmåner

Bättre pris

Paketpriset gör att du får upp till 25 % rabatt på ordinarie lösbiljettpris. Garderob ingår i priset. Och du får 15 % rabatt på lösbiljetter till Svenska Kammarorkesterns konserter som inte ingår i din serie (rabatten är personlig).

En egen stol

Som abonnent på en konsertserie får du sitta på samma stol varje konsert.

Byt dag – eller bjud en vän

Om du får förhinder kan du byta konsertdag (för bara 45 kr i serviceavgift). Du kan även överlåta din biljett till en vän.

100 kr per skiva

Du får köpa Svenska Kammarorkesterns skivor för 100 kronor i samband med konserterna på Örebro Konserthus.

Rabatt i butiker

Ditt abonnentkort är laddat med rabatter i flera butiker, på allt från blommor och böcker till choklad. Se alla förmåner här

Välkomstgåva

Du får en gåva i samband med tecknande av ditt abonnemang, Gåvan hämtas ut i samband med första konserten.