Hoppa till huvudinnehållet

HALVÅRSABONNEMANG

Nu har hälften av spelåret genomförts och vill vi passa på att bjuda in dig till att uppleva den andra delen av spelåret, genom att erbjuda ett halvårsabonnemang med Svenska Kammarorkestern.

 I paket om tre eller fyra konserter Onsdag, Torsdag eller Lördag, får du, kanske även för första gången, möjlighet att uppleva den känslostorm som en konsert med en orkester i världsklass skapar. Kanske är du redan bekant med verken, kanske är det något som är helt nytt. En sak är dock säker, konserterna med Svenska kammarorkestern är upplevelser som inte går att emulera på något annat vis än live.

Detta är även vår chefdirigent Thomas Dausgaards sista säsong med Svenska Kammarorkestern. Efter nästan 20 år lämnar Thomas Dausgaard över som chefsdirigent till en annan världsstjärna, nämligen Martin Fröst, mer om det till hösten. Så passa på att nyttja detta unika erbjudande. Vi säljer abonnemangen fram till den 4.e Januari! 

Värva en vän

Känner du någon som uppskattar klassisk musik? När du värvar en ny abonnent så får du en biljett till valfri konsert i serien ONSDAG:18 eller LÖRDAG:15. Abonnemanget bokas av din vän över telefon 019-21 21 21 eller via mejl till abonnent@orebrokompaniet.se. Vid bokningen behöver din vän ha ditt kundnummer till hands.

Förmåner

Bättre pris

Paketpriset gör att du får ett betydligt bättre pris än om du köper till ordinarie lösbiljettpris. Garderob ingår i priset. Och du får även 15% rabatt på lösbiljetter till Svenska Kammarorkesterns konserter som inte ingår i din serie (rabatten är personlig).

Byt dag – eller bjud en vän

Om du får förhinder kan du byta konsertdag. Du kan även överlåta din biljett till en vän.

100 kr per skiva

Du får köpa Svenska Kammarorkesterns skivor för 100 kronor i samband med konserterna på Örebro Konserthus.

Rabatt på Restaurang Umami

Ditt abonnenkort ger dig 15% rabatt på all mat hos vår renommerade Restaurang Umami.

Gäller endast för bordsbokning innan konsert på onsdagar och torsdagar.