Hoppa till huvudinnehållet

Amanda Ginsburg - Vill du fly med mig från vardan'?

LÖRDAG 30 MARS KL 21.00
125 - 250 kronor
Konserthuset

Kritikerrosade sångerskan Amanda Ginsburg till Örebro Konserthus!

Sen Amanda debuterade med sitt debutalbum ”Jag har funderat på en sak” belönades hon först med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet, flera tv-inslag bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium. Hon har spelat över hela landet för tusentals besökare och avslutade hösten med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus. Under våren 2019 åker Amanda ut på turné igen!

Support: Julia Pietrzak

Det var i december som P4 Örebros lyssnare röstade fram Julia Pietrzak Rådström till ”Årets Lokalartist”. Under invigningen av Kärlekens träd på Stortorget fick hon både fick uppträda och ta emot utmärkelsen. I priset ingick, förutom radiospelningar och konsert för lyssnarna, också att under 2019 få öppna för en redan etablerad artist på en konsert i Örebro. Nu är det klart och på pappret kan man prata om en ”perfect match”. Julia får öppna för Amanda Ginsburg som spelar i Foajén på lördag den 30 mars.
Varför perfect match? Ja så här säger Julia nu när allt fallit på plats "- Vi är rätt lika i stilen, och jag älskar att lyssna på och sjunga jazz. Så det var inte svårt att önska sig att få spela före Amanda."

Medverkande

Amanda Ginsburg - Sång
Filip Ekestubbe - Piano
Ludvig Eriksson - Bas
Ludwig Gustavsson - Trummor

Datum

Lördag 30 mars

Tider

Julia Pietrzak kl 20.00
Amanda Ginsburg kl 21.00

Scen

Foajén

Pris

125 kronor (studenter)
199 kronor (medlemmar i Örebro Jazz & Blues)
250 kronor (ordinarie)

Längd

80 minuter utan paus

Platser

Ståplatser

Arrangör

Örebro Konserthus i samarbete med Naxos, Örebro Jazz & Bluesclub, Hallsbergs jazz & bluesclub och Kulturaktiebolaget

Bild från evenemanget