Hoppa till huvudinnehållet

BOB HUND

LÖRDAG 19 OKTOBER KL 22.30
425 kronor
Foajén

Bob Hund är ett band sprudlande av kreativitet och vilja att utmana sig själva. Att hitta på olika experiment och konstprojekt har det senaste året blivit snarare norm än undantag för gruppen.

Men Bob Hund är främst ett band som kan skriva helt unik musik. Sex individer som inte passar in men som passar ihop och som tillsammans kan skapa magi. Låtar som när de är som bäst är genuint berörande och med sitt säregna anslag resonerar i något djupt allmänmänskligt.

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 26 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten.

De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda. I vår släpps deras nionde album ”0–100” (Adrian Recordings)

 

MOTHER MINK

En explosion av energi och skruvad avantgardepop toppat med innerlig publiknärvaro!

Mother Mink är bandet som charmar publiken till att dansa, sjunga och samtidigt reflektera över vår tids stora globala utmaningar. Med en barytonsaxofon kopplat till en förstärkare, energiska synthar, trummor och kraftfylld sång skapar Mother Mink ett nytt sound som är unikt och ytterst sällsynt. I april släppte bandet sitt debutalbum ”Deadly Playful”. Skivan beskriver dom själva som en musikalisk färgchock blandat med frågetecken och utropstecken kring samtidens stora miljöproblem. Mother Mink blandar skickligt humor och allvar och skriver medryckande hits i en ny form. En total och hundraprocentig liveupplevelse och show.

 

ROUGH TALENT

Timmy och Martin från nya indielabeln Rough Talent har inte bara spelat musik i och turnerat med sitt gamla band, The Happy Hippo Family, arrangerat konserter och drivit skivbolag. Nej nej, de har de senaste åren visat sig vara alldeles förträffliga dj's. Det kommer bli en riktigt skön blandning av indiepop/rock och massa annat gött denna kväll.

Datum

Lördag 19 oktober

Tider

kl 20.00 Dörrar 
kl 21.30 Mother Mink
kl 22.30 Bob Hund
kl 23:30 Rough Talent

Scen

Foajén

Biljetter

425 kronor

Platser

Ståplatser

Åldersgräns

18 år

Arrangör

Örebro Konserthus i samarbete med Kulturaktiebolaget

Bild från evenemanget