Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Klubb MONO

Klubb Mono är en ny liveklubb i Konserthusets restaurang som presenterar det bästa från den svenska indiescenen. Klubben vill berika Örebros livescen genom att ta sikte mot det alternativa, oberoende och äkta.

Vad är Klubb Mono?

Mono är en ny liveklubb i Konserthusets restaurang som kommer att presentera det bästa från den svenska indiescenen. Klubben ska bli ett ställe för alla musikälskare. Vi vill göra en liveklubb som känns äkta, engagerande och utmanande, men framförallt vill vi göra klubben tillsammans med publiken.

Hur kommer en klubbkväll att se ut?

Det ska vara lika delar musik som upplevelser - möten mellan fans, musiker, publik och olika uttrycksformer. Det ska vara live och det ska vara indie. Varje klubbkväll kommer kretsa kring en eller flera aktuella liveartister som kommer att backas upp av klubbens DJ. Kvällarna ska vara helhetsupplevelser där ljud och ljus spelar en stor roll. Vi vill göra en liveklubb där människor som älskar musik träffas.

Vad står begreppet indie för?

Något alternativt, som känns meningsfullt. Indie är inte kopplat till någon speciell musikgenre utan handlar mer om vilken inställning artisten har till musikskapandet. För oss är indiemusik allt ifrån pop, rock, punk, singer-songwriter till hiphop, soul och elektroniskt. Det viktiga är att artisterna känns unika och går sin egen väg. Det gör Frida Hyvönen, Amanda Bergman och Jens Lekman. De är faktiskt själva definitionen av indie. Vi är otroligt glada över att kunna presentera dem som våra första bokningar till Klubb Mono.

Beskriv klubben med tre meningar.   

Mono är live. Mono är indie. Mono is the new stereo! 

Klubb Mono är ett samarbete mellan Örebro Konserthus och arrangörerna For the sake of the song

Se alla konserter på vår evenemangssida.

Läs mer om klubben på www.klubbmono.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Med en avskavd grön färg mot gamla affischer så finns Frida Hyvönen, Amanda Bergman, Jens Lekman med på bild i samband med nya indieliveklubben Klubb Mono.
Den här är serien för dig som vill njuta av klassisk musik mitt i veckan, i ett lite kortare format. Abonnemanget innehåller sex konserter.