Hoppa till huvudinnehållet

Marknadskoordinator

Länsmusiken i Örebro AB söker en Marknadskoordinator

Senast uppdaterad 2019-06-07

Som marknadskoordinator är du en del av Örebro Konserthus marknadsavdelning och arbetar dagligen med att producera, utveckla, anpassa och publicera marknadsföringsmaterial till kampanjer, såväl till lokal marknad som till nationell och internationell. Arbetet är främst fokuserat på genomförande och uppföljning av operativa och taktiska aktiviteter enligt marknadsplan. Stor vikt läggs vid kunnande och erfarenhet av produktion för material till sociala medier och online aktiviteter men också erfarenhet av traditionella format som printannonser, OH, programblad, generalprogram och verksamhetsberättelser. Grafisk design av t.ex. manerbilder, planering av produktion och leverans mot deadlines är viktiga komponenter i arbetet. Du rapporterar till marknadschef.

För tjänsten krävs slutförd gymnasieutbildning och spetskunskaper i grafisk design, IT-kunskap, Adobes samtliga bildbehandlings- och videoredigeringsprogram. Stor vikt läggs vid dina kunskaper i InDesign och Photoshop. Du ska ha B-körkort, behärska svenska språket i tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. Vidare behärska MS Office-paketet och ha baskunskaper i GDPR och upphovsrätt avseende foton/bilder. Kunskaper i Banner-flow, Ungapped eller liknande program är meriterande liksom, för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning. Du behöver vara en god organisatör med stort ordningssinne samt med förmåga att behålla lugnet under press. Vi ser gärna att du av andra beskrivs som en person som kan arbeta både efter direktiv och självständigt samt att du kan hålla deadlines.

Anställningen är tillsvidare och på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innehålla resor där övernattning ingår samt arbete på kvällar och helger.

Design och produktion kommer att bedömas genom arbetsprover som du skickar med din ansökan.

Länsmusiken i Örebro AB eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

För mer information om tjänsten kontakta:

Beryl Lunder (VD) 019-766 62 10 alternativt beryl.lunder@orebrokonserthus.com

Mattias Wallin (Marknadschef) 019-766 64 alternativt mattias.wallin@orebrokonserthus.com

Anna Grevillius (Unionen) 019-766 62 12 alternativt anna.grevillius@orebrokonserthus.com

Mejla din ansökan med bifogat CV samt arbetsprover senast den 1 augusti 2019 till info@orebrokonserthus.com

Observera: ansökan endast via mejl.

Vi undanber oss all kontakt från telefonförsäljare.


Länsmusiken i Örebro AB är ett dotterbolag i Örebro kommuns koncern, Örebro Rådhus. Bolaget har till ändamål att erbjuda invånare i Örebro kommun och Örebro län professionell konsertverksamhet av hög konstnärlig kvalitet samt vara en resurs för övrig musikverksamhet inom kommunen och länet. Verksamheten drivs från Örebro Konserthus och varje år presenteras cirka 175 konserter i såväl egen som extern regi, varav merparten av egenproducerade konserter med Svenska Kammarorkestern som är verksamhetens flaggskepp. Vidare evenemang som guidade visningar och uthyrning av konserthusets lokaler till möten, föreläsningar och utställningar. I husets foajé finns Restaurang Umami samt foajéscenen. Organisationen består av 50 tillsvidareanställda varav 39 musiker och 11 inom administration.