Hoppa till huvudinnehållet

Orkestermanager

Länsmusiken i Örebro AB med Svenska Kammarorkestern söker just nu en Orkestermanager.
Senast uppdaterad 2018-11-02.

Arbetsuppgifter

Som Orkestermanager har du ansvar för planering, genomförande och efterarbete av Svenska Kammarorkesterns orkesterproduktioner enligt direktiv från Konstnärlig chef. Vidare dagliga kontakter med musiker, arbete med bokning, avtal med artister och agenturer samt konsertarrangörer och andra samarbetspartners. I tjänsten ingår att arbeta operativt med HR-arbete som organisation och arbetsmiljöärenden m m. Du ingår i arbetsgruppen för orkesterns administration och arbetar under ledning av konstnärlig chef.

Kvalifikationer

Branschvana med ett upparbetat kontaktnät och dokumenterad erfarenhet av arbete som musikproducent eller liknande. Eftergymnasial utbildning (högskola, universitet eller likvärdigt). Genuint intresse för scenkonst i allmänhet och klassisk musik i synnerhet. Grundläggande kunskaper inom musikjuridik och ekonomi är meriterande, tillika utbildning och erfarenhet av personalansvar. Du behöver vara en trygg beslutsfattare och en god organisatör, ha flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du behärskar engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår att arbeta kvällar och helger.

Länsmusiken i Örebro AB eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Mejla din ansökan med bifogat CV senast söndag den 25 november 2018 till info@orebrokonserthus.com

För mer information om tjänsten kontakta någon av följande:

Gregor Zubicky (Konstnärlig chef)
gregor.zubicky@orebrokonserthus.com
019-766 62 11

Mikael Ahlbäck (Administrativ chef)
mikael.ahlback@orebrokonserthus.com
019-766 62 60

Anna Grevillius (Unionen)
anna.grevillius@orebrokonserthus.com
019-766 62 12

Observera: ansökan endast via mejl. Urval och intervjuer sker löpande, så sök snarast.
Vi undanber oss all kontakt från telefonförsäljare.


Länsmusiken i Örebro AB är ett dotterbolag i Örebro kommuns koncern, Örebro Rådhus. Bolaget har till ändamål att erbjuda invånare i Örebro kommun och Örebro län professionell konsertverksamhet av hög konstnärlig kvalitet samt vara en resurs för övrig musikverksamhet inom kommunen och länet. Verksamheten drivs från Örebro Konserthus och varje år presenteras cirka 175 konserter i såväl egen som extern regi, varav merparten av egenproducerade konserter med Svenska Kammarorkestern som är verksamhetens flaggskepp. Vidare evenemang som guidade visningar och uthyrning av konserthusets lokaler till möten, föreläsningar och utställningar. I husets foajé finns Restaurang Umami samt foajéscenen. Organisationen består av 50 tillsvidareanställda varav 39 musiker och 11 inom administration.