Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Restaurang UMAMI

I foajén möts du av konserthusets restaurang UMAMI. Här njuter du av vällagad mat och dryck i en unik miljö kantad av vår foaje scen!

Restaurang UMAMI serverar vällagad mat med bistrokänsla där fokus ligger på det fina kökshantverket. I foajén finns också en scen som vi kort och gott kallar foajén, ett besök på Umami under de kvällar vi också genomför en konsert på foajéscenen är en unik upplevelse i sig.

Under hösten & vintern 2020 har vi endast öppet i samband med att vi har publika konserter.

Våra öppettider är, från en timme före konserten/evenemangsstarten tills dess att konserten startar. Restaurangen erbjuder under hösten & vintern 2020 endast förbokningar av bordsbeställningar.

Evenemang

Vid varje evenemang har restaurang UMAMI alltid öppet minst en timme innan evenemanget startar.

För information om aktuella menyer eller frågor om öppettider, ring 019-766 62 00 och välj Restaurang Umami eller maila på: restaurang.umami@orebrokonserthus.com

Förboka till pausen

Till alla evenemang med paus kan du förboka Umamis fikabuffé. Du slipper köa, och buffén står uppdukad och klar att inta i pausen.

Under hösten och vintern 2020 genomför vi inga konserter där vi erbjuder pausfika. Klicka här för att boka pausfika till en konsert.

Kontakt

Boka bord på telefon 019-766 62 00

Är du intresserad av att spela på konserthusets foajéscen? Kontakta Daniom Michael.