Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Hitta till oss

Det är lätt att hitta Örebro Konserthus. Vi finns mitt i centrala Örebro, längs med Svartån och bara ett stenkast från resecentrum.

Konsertbesök

Örebro Konserthus, Fabriksgatan 2, 702 10 Örebro.

Biljettkassa

Örebro Konserthus, öppettider Måndag & Onsdag 10.00-13.00 samt 1 timme inför varje konsert eller evenemang i konserthuset.

Besöksadress

Örebro Konserthus, Fabriksgatan 2 B, 702 10 Örebro.

Parkering

Det smidigaste alternativet är att parkera, ett stenkast från konserthuset, i parkeringshuset i Behrn Tower på Nygatan, samt Conventum på Fabriksgatan. Det finns även ett litet antal parkeringar längs med vägarna i kvarteret. Läs mer om parkering i Örebro på kommunens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tåg och buss

Det tar cirka tio minuter att gå till Örebro Konserthus från Örebro centralstation. Har du möjlighet att gå av tåget vid Södra Station är det bara ett par minuters promenad. Vill du ta buss går du av vid Konserthuset eller Våghustorget.

Taxi

Vi hjälper dig gärna att beställa taxi som hämtar upp dig utanför Örebro Konserthus efter konserten. För att vi skall kunna hjälpa dig med det ber vi dig kontakta personalen i biljettkassan innan konserten börjar.