Barn & Unga

För barnfamiljen

Bebisrytmik

En kreativ, lekfull och rofylld stund för dig och din bebis.

I en liten grupp får ni tillsammans uppleva musiken på nära håll. Med sång, rörelse och instrument introduceras barnsånger, ramsor och melodier ur den klassiska musiken. Samlingarna leds av rytmikpedagog Maria Brengesjö. Ge er en stund tillsammans, mitt i musiken.

Foajén är öppen 30 minuter innan rytmikstunden så att du och ditt barn i lugn och ro kan bekanta er med lokalen, sitta ner en stund med en kopp kaffe, kanske prata med någon du aldrig träffat förut eller hinna byta en blöja.

Barnens Foajé

Färgsprakande musikföreställningar för barn i förskoleåldern och deras vuxna.

I Barnens Foajé är ingen fredag den andra lik. Vad sägs om en allsångskonsert med lyxiga låtar, en jazzig saga, en virvlande rytmikföreställning, eller ett spännande havsäventyr? I musikens värld kan allting hända!

Se alla foajétillfällen här!

Bebisskiva

Min lilla stora kärlek

”Min lilla stora kärlek” består av musik från konserterna men också av nyskrivna sånger. Vi önskar att det blir orkestermusik att leva med i vardagen och att sångerna ger trygghet, väcker nyfikenhet och inspirerar till dans, lek och närhet.

Klicka här för att lyssna på skivan

Föreställningar

Kontaktperson för Barn & Unga

Maria Brengesjö

Producent Barn och Unga

019-766 62 15
070-970 20 47
maria.brengesjo@orebrokonserthus.com

Information

Biljettkassan har öppet två timmar före kvällsevenemang. För biljettköp övrig tid hänvisar vi till Kulturkvarterets biljettkassa på Fabriksgatan 4 (Se deras hemsida här)

Besök oss

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2 A
702 10 Örebro

Se på karta

Kontakta oss

E-post: info@orebrokonserthus.com
Telefon: 019 – 766 62 00
Öppettider telefon: Tisdag och torsdag kl 10.00 – 12.00