Arrangörsinformation

Här hittar du arrangörsinformation avseende konsert- Och teaterevenemnang på Örebro Konserthus och vilka scener/salar som finns möjlighet att boka.

Söker ni information om konferenser och möten, klicka här.

Tidigare Produktioner

Örebro Konserthus främsta flaggskepp är Svenska Kammarorkestern som har sin hemvist i huset. Konserthusets scener hyrs också ut regelbundet till externa arrangörer. Konserthuset har gästats av Daniel Norgren, Pernilla Wahlgren, Kiev Balett Akademi, Jonas Gardell, Lill Lindfors, Kite, Robyn, The Tallest Man on Earth, Sara Parkman, Daniela Rathana och Brynolf & Ljung för att nämna några. Konserthuset är också återkommande för Sveriges komikerelit med bland andra David Batra, Johan Glans, Carl Stanley och Måns Möller.

Våra scener

  • Konsertsalen är har den största scenen med en publikkapacitet på 727 platser. Konsertsalen har en parkett och balkongsittning.
  • Foajéscenen finns på entréplan tillsammans med Kulturbistrons restaurang, lounge och bar. Kapaciteten för publika evenemang i Foajén är 400 stående alternativt 250 sittandes.
  • Wirénsalen på plan 2 tar emot 200 personer på en ståplatskonsert alt. 60 sittandes.

Kontaktperson för arrangemang

Philip Saxin

Scentekniker

019-766 62 50
073-593 03 95
philip.saxin@orebrokonserthus.com

Martin Qvarfordt

Producent

0708-54 39 34
martin.qvarfordt@orebrokonserthus.com

Information

Biljettkassan har öppet två timmar före kvällsevenemang. För biljettköp övrig tid hänvisar vi till Kulturkvarterets biljettkassa på Fabriksgatan 4 (Se deras hemsida här)

Besök oss

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2 A
702 10 Örebro

Se på karta

Kontakta oss

E-post: info@orebrokonserthus.com
Telefon: 019 – 766 62 00
Öppettider telefon: Tisdag och torsdag kl 10.00 – 12.00