Barn & Unga

Aktiviteter för skolklasser med Svenska Kammarorkestern

Vårt skolutbud och upplevelser kan ni bara få hos oss. Mycket av det som händer i huset är kopplat till Svenska Kammarorkestern och det vill vi dela med oss av.

Svenska Kammarorkestern

SkRiKa 2023 - Undringar

Karolinska Gymnasiets musikesteter undrar och förundras tillsammans med Svenska Kammarorkestern i årets SkRiKa-konsert UNDRINGAR.

Boka plats här

Svenska Kammarorkestern

Möt musikerna

Hur ser en musikers vardag ut? Vad händer bakom scenkulisserna? I en serie kortfilmer med personliga och nära porträtt möter du musiker ur Svenska Kammarorkestern.

Se filmerna här

Projekt

Dansa med Svenska Kammarorkestern

Vi har tagit fram en film och handledningsmaterial för att inspirera förskolebarn att uppleva klassisk musik genom dans och utforska sin egen rörelseförmåga och uttryck. Klicka här för Dansa med Svenska Kammarorkestern.

Projekt

Måla med Svenska Kammarorkestern

Med den här filmen vill vi ge barn på förskolan möjlighet att uppleva klassisk musik genom måleri och utforska färg och form. Klicka här för Måla med Svenska Kammarorkestern.

Nyhetsbrev för pedagoger och skola
Kontakt för skolutbud

Maria Brengesjö

Producent Barn och Unga

019-766 62 15
070-970 20 47
maria.brengesjo@orebrokonserthus.com

Information

Biljettkassan har öppet två timmar före kvällsevenemang. För biljettköp övrig tid hänvisar vi till Kulturkvarterets biljettkassa på Fabriksgatan 4 (Se deras hemsida här)

Besök oss

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2 A
702 10 Örebro

Se på karta

Kontakta oss

E-post: info@orebrokonserthus.com
Telefon: 019 – 766 62 00
Öppettider telefon: Tisdag och torsdag kl 10.00 – 12.00