Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Mycket att välja på för de små och allra minsta

Bebisrytmik och Barnens Foajé. Workshops och prova-på-dagar. Möten med musiker eller rundvandring i konserthuset. Konserter för barn, av barn och Svenska Kammarorkesterns klassiska musik i världsklass. Vår yngsta publik kan verkligen välja och vraka. Det är vi glada för!

Konserthusets ensemblerum Skattkammaren, en trappa upp, bubblar av roligheter för hela familjen. Förutom de vanliga konserterna finns det vissa aktiviteter som du behöver förboka. Det handlar om möten med musiker i Svenska Kammarorkestern, rundvandring i konserthuset och våra workshops med musik- och rytmikövningar. Kontakta Maria Brengesjö om du vill veta mer om aktiviteter för barn som måste förbokas.

  1. Barnens Foajé – ett uppskattat sätt att starta helgen på

Avsluta veckan med en härlig musikupplevelse i konserthusets Foajé. Här är ingen fredag den andra lik. Dansa, lyssna, sjung – i musikens värld kan allt hända. Sex fredagseftermiddagar per spelår bjuder vi in till Barnens Foajé som är färgsprakande musikföreställningar.

Föreställningen ges klockan 16.00 och är cirka 40 minuter lång. Det är ett uppskattat sätt att inleda helgen för både vuxna och barn. I höst 2020 görs inga föreställningar i Foajén, men vi streamar tre stycken. Klicka här för att se föreställningarna!

En illustrerad kanin ligger på en rosaprickig filt. Ovanför svävar noter.

Bebisrytmik

Välkomna till ett inspirerande möte med musiken!
En stund nära ditt barn, tillsammans med rytmikpedagog Maria Brengesjö. Med sång, rytmik och rörelse introduceras såväl barnsånger som teman ur den klassiska musiken. En kreativ, lekfull och rofylld stund för både barn och vuxen.


Vi släpper biljetter till ett tillfälle i taget för att ge så många som möjligt chans vara med på våra rytmikstunder. Vi återkommer här med datum för bebisrytmiken.


Biljetter till Bebisrytmik släpps 14 dagar innan föreställningen. Boka biljetter till Bebisrytmik via vår evenemangssida.

En illustrerad kanin ligger på en rosaprickig filt. Ovanför svävar noter.