Hoppa till huvudinnehållet

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Klicka här

Allt som behövs för ett riktigt lyckat företagsevent

Boka in ditt kundevent, konferens, möte eller varför inte en "after work" hos oss på konserthuset. Hos oss finns den senaste tekniken, ett stort utbud av fantastiska lokaler, dessutom kan vi erbjuda musik och mat i världsklass. Vi erbjuder utöver musiken hela koncept för mat och dryck med mycket höga ambitioner ifrån vår egen restaurang till en mötesservice som vi vågar säga överaskar - testa oss!

På Örebros konserthus kan vi erbjuda ditt företag en först­klassig miljö och tusen möjligheter att skräddarsy ditt möte eller event, mitt i city nära både bussar och tåg i fräscha lokaler med den allra senaste tekniken. Hos oss erbjuder vi en helhetslösning där lokaler och mat ingår men också ett brett utbud av musik. Behöver vi övertyga mer?

Gör någonting nytt, gör någonting med kvalitét och gör det tillsammans med dina kollegor. Kombinera er konferens, möte, after work eller er kundaktivitet med de unika möjligheter som finns hos oss på Örebros konserthus.

Intresserad av att hålla en konferens hos oss? Fyll i nedan formulär så skräddarsyr vi ditt evenemang!Wirénsalen är fotad uppifrån. På golvet står människor och minglar.

Möteslokaler för mindre grupper eller stora arrangemang

På konserthuset finns lokaler för 20 till 739 gäster som passar perfekt för konferens, event och möten. De är utrustade med modern teknik lämpad för olika typer av presentationer. Läs mer om våra olika salar här.

Mat från vår egen restaurang

Till ditt event föreslår vi att du väljer att servera mat, dryck och tilltugg ifrån vår egen restaurang UMAMI. Det säger vi inte "bara för att" utan för att vi är övertygade om att ni blir nöjda med vårt erbjudande.

Maila oss på info@orebrokonserthus.com så tar vi tillsammans med er fram ett upplägg som passar just ditt event.

Närbild på en vit tallrik med plockmat på.