The 20th Anniversary Tour!

Ane Brun

Konsertsalen
595 - 595 kronor
lördag 4 november 2023 kl 19:30
 • Datum

  lördag 4 november 2023 kl 19:30

 • Plats

  Konsertsalen

  Örebro Konserthus, Fabriksgatan, Örebro, Sverige Örebro län 701 20
 • Längd

  105 min

 • Platser

  Sittplatser numrerade

 • Arrangör

  Fiske & Programbolaget - Monarch Music

Ane Bruns stadigt växande publik runtom i världen har en och annan högtidsstund att vänta under nästa år. 2023 firar nämligen Ane 20 år som artist, och det uppmärksammas med en stor Europa-turne och konserter i Sverige. Under året ska det också släppas flera samlingar på olika teman och det hintas även om nytt material.

Ane Brun om jubileet:
Jag firar 20 år som artist 2023! Vilken resa det har varit! Mitt debutalbum ’Spending Time with Morgan’ kom i maj 2003. Sedan dess har jag släppt totalt 84 album, singlar och samlingar på min egna label Balloon Ranger Recordings. Detta vill jag fira på ett storslaget sätt. Med start i september nästa år åker jag med mina fantastiska musiker ut på the 20th Anniversary Tour. Vi kommer spela mina bästa låtar från hela min karriär. Jag hoppas vi ses där ute på vägarna!”

2003 gav Ane Brun ut debutalbumet ”Spending Time with Morgan”, som hyllades av kritikerna och presenterade den norsksvenska artisten som en unik och personlig singer-songwriterröst. En röst som för varje efterföljande skiva alltmer har tagit ut svängarna musikaliskt och vunnit en stadigt växande publik även internationellt. I förra veckan släppte hon albumet ”Nærmere” med översättningar av hennes engelska material till norska.

20-årsjubileet som artist firas på flera olika vis, bland annat i form av en stor Europa-turné, the 20th Anniversary Tour, där flera konserter i Sverige ingår. Publiken har även andra höjdpunkter att se fram emot – under 2023 ska flera samlingar på olika teman släppas och det är också nytt material på gång.

Presenteras av Programbolaget & Monarch Music i samarbete med Headstomp

Foajén

Restaurang Foajén är öppen för mingel och smårätter två timmar innan konserten. Boka bord på kulturbistron.se/foajen