20 år som artist | Klubb Efterslag

Kristian Anttila

Wirénsalen
215 kronor
torsdag 28 mars kl 20:00
 • Datum

  torsdag 28 mars kl 20:00

 • Plats

  Wirénsalen

 • Platser

  Ståplatser

 • Arrangör

  Örebro Konserthus

Göteborgsartisten Kristian Anttila firar 20-årsjubileum med en ny återblickande soloföreställning som reser landet runt. Ett naket berättande om allt som utspelat sig både i rampljuset och bakom kulisserna. Om framgång och fiasko. Om drömmar och sammanbrott. Om turnéer från garage i Jokkmokk till baseboll-arenor på Kuba. Om vart han är idag, själv med en gitarr på scenen och hur det kom att bli så. En fascinerande livsteckning där musiken lekfullt tar dig i handen och låter dig följa med på en varm, öppen och humoristisk resa som samtidigt allvarsamt berör psykisk hälsa.

Såhär säger Kristian själv:
– Hejdär mina vänner! Mmm. I år är det 20 år sedan jag släppte min första sång och klev upp på en scen. Aah, där stod jag, för 965 konserter sen, alldeles uppsvälld på overklighetsförankrade visioner. Det blev inte som jag tänkt mig,… alls. Men det blev massor ändå.
Framgång och fiasko. Serenader och sammanbrott. Hits och helvete. Wooaa. En mängd skivor och turneer från garage i Jokkmokk till basebollarenor på Kuba. Och såklart, bli mästare på laga trerätters i hotellrummens minivattenkokare. Tack för alltihopa och Tack till er som varit med!

Foajén

Restaurang Foajén är öppen för mingel och smårätter två timmar innan konserten. Boka bord på kulturbistron.se/foajen.


Åldersgräns: 18 / 13 i målsmans sällskap
Foto av Lisa Ekelund