Foajén

Konserthusets foajé är den välkomnande entrén, den erbjuder pulserande konserter från scenen och kan vara platsen för konferensen. Vid borden serveras hantverksmässig mat och goda drycker. Här samlas man innan konsert, i pausen och dröjer sig kvar efteråt. Med en bredd av grym musik ut från scenen är foajén platsen att vara och upptäcka nya sound och artister. Alltifrån indie, pop och rock till jazz och barnkonserter kan ses i foajén. Foajén är utrustad med ljus och ljud för konserter och konferenser.

 

Mingelmat med spännande drycker i Foajén

Restaurang

Det är en otvungen stämning i Foajén – hem till Örebro Konserthus nya restaurang. Minglet och sorlet påminner om bästa vännens vardagsrum. Nya bekantskaper uppstår, gamla bekräftas och leenden utbyts.
Vid vid varje event är Foajéns många bardiskar fyllda med munsbitar och drycker. Munsbitar varav några är ganska små, medan andra riktigt matiga. Men samtliga är hantverksmässigt tillagade med utvalda råvaror i säsong, ofta lokaproducerade. Du plockar själv dina tapasinspirerade favoriter, så många du vill ha. Och väljer ett glas från bardiskens drycker, som alla bär med sig historien om just sin tillblivelse. Foajéns meny är lika kvalitetsmedvetet utvald som lekfullt presenterad. Ofta synkad till kvällens event och aldrig sig lik vecka efter vecka. Ja nästan inte ens under en hel kväll. Och det är med glimten i ögat som vi hoppas kunna överraska dig. Vare sig du väljer att titta in någon timma före föreställningen för att i förväntan uppleva något gott tillsammans med andra. Eller stanna kvar en stund efteråt för att dela den upplevelse du nyss varit med om.

Glid in till Foajén före, under och efter besöket, mingla och plocka till dig just det som du tycker om. Bland munsbitar och drycker som jammar loss i ett solo och som gör det i harmoni med helheten.

Boka bord inför konsert och vid paus via kulturbistron.se/foajen.

Information

Biljettkassan har öppet två timmar före kvällsevenemang. För biljettköp övrig tid hänvisar vi till Kulturkvarterets biljettkassa på Fabriksgatan 4 (Se deras hemsida här)

Besök oss

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2 A
702 10 Örebro

Se på karta

Kontakta oss

E-post: info@orebrokonserthus.com
Telefon: 019 – 766 62 00
Öppettider telefon: Tisdag och torsdag kl 10.00 – 12.00