Svenska Kammarorkestern

Spelåret 2024/25

Välkommen att dela musiken med oss – LIVE!

Under spelåret 2024/25 erbjuds 21 konserter i tre olika konsertserier. Oavsett om du väljer att njuta av Klassisk After Work i Serie Grön eller fullskaliga konserter med paus i serierna Blå och Röd, kommer du få minnesvärda konsertupplevelser! I alla våra serier hittar du konserter som vi kallar Klassiskt för nybörjare. De passar alla och är speciellt utvalda för dig som är intresserad och ännu inte upplevt så många klassiska konserter.

"Passionen delar vi, med inspirerande dirigenter och solister, och med dig. Programmen söker en balans mellan det vi alla längtar efter att höra och det som vi kanske inte ännu vet om att vi vill höra!"
Gregor Zubicky, konstnärlig chef

Abonnenter får mer

Din egen stol

Du får uppleva Svenska Kammarorkestern med världsaktuella solister och dirigenter från din egen plats i konsertsalen. Du har samma stol genom spelåret och kan kalla den för din.

Bättre pris

Abonnerar du på en av våra serier så får du betydande bättre pris – närmare 30 % mot lösbiljettpris för varje konsert!

Konsertrabatter

Är du intresserad av en konsert i annan serie? Som abonnent får du upp till 30 % rabatt när du bokar lösbiljetter till konserter i andra abonnemangskonserter under hela spelåret.

Välkomstgåva

Varsågod – du får en välkomstgåva vid första konserttillfället och diverse exklusiva erbjudanden under spelårets gång.

Våra abonnenter bjuds också på garderobsavgift. Mot uppvisande av ditt abonnentkort så är det kostnadsfritt att hänga av sig i garderoben och börja konsertkvällen!

Tre serier

Serie Grön (Klassisk After Work)

Vi kallar Serie Grön för Klassisk After Work. Njut av tapas, dryck, sällskap och en hel konsertkväll och oftast innan klockan ännu hunnit slå sju!

6 konserter

1 800 kr

Unga t.o.m. 27 år: 1 200 kr

Serie Blå

I Serie Blå får du fulländade konsertkvällar med paus. Här får du möta Johan Dalene, Alina Ibragimova, Martin Fröst, Richard Tognetti med flera.

7 konserter

2 450 kr

Unga t.o.m. 27 år: 1 400 kr

Serie Röd

Den största konsertserien kallar vi för Röd. Här erbjuds konsertkvällar med paus där du får möta Johanna Wallroth, François Leleux, Lawrence Renes, Martin Fröst med flera.

8 konserter

2 800 kr

Unga t.o.m. 27 år: 1 600 kr

Foto på Eric Lu av Marco Borggreve
Foto på Alina Ibragimova av Joss McKinley
Foto på Johanna Wallroth av Amélie Chapalain

Information

Biljettkassan har öppet två timmar före kvällsevenemang. För biljettköp övrig tid hänvisar vi till Kulturkvarterets biljettkassa på Fabriksgatan 4 (Se deras hemsida här)

Besök oss

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2 A
702 10 Örebro

Se på karta

Kontakta oss

E-post: info@orebrokonserthus.com
Telefon: 019 – 766 62 00
Öppettider telefon: Tisdag och torsdag kl 10.00 – 12.00